Previous
Previous Product Image

Water wipes Baby x60 pcs

L 500.00
Next

O.B. Ultimate Comfort Super x8 Tampons

L 250.00
Next Product Image

Clean Pad S, M, L x10 pcs

L 1,000.00

Një underpad, i njohur gjithashtu si petule ose mbrojtës shtrati, është një produkt absorbues i përdorur për të mbrojtur shtratin ose sipërfaqet e tjera nga lagështia. Ato janë të dizajnuara për të thithur lëngjet dhe për të mbajtur sipërfaqen poshtë tyre të thatë dhe të pastër.

Përdorimet kryesore të underpads përfshijnë:

  • Mbrojtja e shtratit: Përdoren për të mbrojtur dyshekët dhe jorganët nga urinimi gjatë natës, veçanërisht për njerëzit me inkontinencë urinare ose për fëmijët që mund të lagin shtratin.
  • Për përdorim në spitale dhe shtëpi të kujdesit: Përdoren për pacientët që janë të shtrirë për periudha të gjata kohe ose që kanë nevojë për kujdes të veçantë higjienik.
  • Për foshnjat: Përdoren si një shtresë shtesë nën pelena për të parandaluar rrjedhjet dhe për të mbajtur sipërfaqen e ndërrimit të pastër.
  • Për kafshët shtëpiake: Mund të përdoren si mbrojtës për shtratin e kafshëve shtëpiake ose për stërvitje të qenve për të shkuar në tualet.

Karakteristikat e një underpad të zakonshëm:

  • Shtresa absorbues: Këto petula kanë një shtresë të brendshme që thith lëngjet dhe i mban ato të mbyllura brenda.
  • Material i papërshkueshëm nga uji: Pjesa e poshtme është bërë nga një material që nuk lejon kalimin e lëngjeve, duke mbrojtur sipërfaqen e poshtme.
  • Madhësitë dhe format e ndryshme: Disponohen në madhësi dhe forma të ndryshme për të përshtatur nevojat e ndryshme.
  • Përdorim njëpërdorimshëm ose i ripërdorueshëm: Ka modele të njëpërdorimshme që janë për përdorim një herë dhe modele të ripërdorueshme që mund të lahen dhe të përdoren sërish.

Underpads janë një zgjidhje praktike dhe efektive për të mbajtur sipërfaqet të thata dhe të pastra, duke siguruar një mbrojtje të besueshme kundër lagështisë dhe njollave.

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Clean Pad S, M, L x10 pcs”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?