Previous
Previous Product Image

Kiro Complex x20 tablet

L 3,230.00
Next

Taxofit Vitamine D3 2500 IE x50 mini tablet

L 1,620.00
Next Product Image

Calcio Carbonato 500mg x60 tablet

L 860.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

MEKANIZMI I VEPRIMIT:

Marja e kriperave te kalciumit ne doza te medha sjell ne vlera normale sasine e kalciumit ne ato kushte fiziologjike ose patologjike ku marrja me ane te dietes nuk eshte e mjaftueshme.

INDIKIMI:

Trajtim dhe parandalim te deficitit te kalciumit. Osteoporoze.

MENYRA E PERDORIMIT:

2 – 4 TABLETA NE DITE. Te mos tejkalohet doza ditore e rekomanduar.

Shtesat ushqimore nuk duhen mare si zevendesues te nje diete.

Informazione:

2 tableta : 400 mg qe korespondon me 50% te dozes ditore te rekomanduar

4 tableta : 800 mg qe korrespondon me 110 % te dozes ditore te rekomanduar

Produkti indikohet ne raste kur marja e dozes ditore nga dieta eshte e vogel ose kur rritet nevojshmeria per kalcium.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Calcio Carbonato 500mg x60 tablet”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?