Previous
Previous Product Image

Synergy Vitamine C 1000mg x60 tablet

L 1,560.00
Next

Calcio Carbonato 500mg x60 tablet

L 860.00
Next Product Image

PMAG x20 bustine

L 2,280.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

PMAG është një suplement ushqimor me bazë Magnezi dhe Kaliumi, dy nga kripërat minerale më të rëndësishme që përdoret për mungesën e magnezit dhe kaliumit në organizëm. Vendos ekuilibrin e kripërave minerale duke rihidratuar trupin. Është i domosdoshëm për funksionimin normal të muskujve dhe redukton lodhjen.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PMAG x20 bustine”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?