Previous
Previous Product Image

Logus D3 Junior 15ml

L 1,310.00
Next

Ultra Prenatal x90 tablet

L 4,680.00
Next Product Image

Bevo D gocce 12ml

L 1,170.00

Hurry! only 5 left in stock.
Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Bevo D gocce është një suplement dietik që përmban vitaminë D në formë të lëngshme. Kjo vitaminë është thelbësore për shëndetin e kockave dhe dhëmbëve, duke ndihmuar në absorbimin e kalciumit dhe fosforit në trup. Bevo D gocce është i përshtatshëm për foshnjat, fëmijët që kanë nevojë për të plotësuar nivelet e vitaminës D në organizëm.

Karakteristikat kryesore të Bevo D gocce:

  • Formë e lëngshme: E bën të lehtë për përdorim, veçanërisht për foshnjat dhe fëmijët e vegjël.
  • Dozimi: 12 ml e bën të lehtë për të kontrolluar dhe administruar dozën e saktë.
  • Përfitimet: Mbështet shëndetin e kockave dhe dhëmbëve, funksionimin e duhur të sistemit imunitar, dhe ndihmon në parandalimin e mungesës së vitaminës D.

Si të përdoret:

  • Tundni mirë përpara përdorimit.
  • Doza e rekomanduar zakonisht përcaktohet nga mjeku ose specialisti i kujdesit shëndetësor, bazuar në nevojat specifike të individit.

Kujdes:

  • Mbani larg nga fëmijët.
  • Ruani në një vend të freskët dhe të thatë, larg nga rrezet direkte të diellit.
  • Mos tejkaloni dozën e rekomanduar pa u konsultuar me një mjek.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bevo D gocce 12ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?