Previous
Previous Product Image

Benuron 100ml

L 580.00
Next

Supofen 85ml

L 437.00
Next Product Image

Apireks 100ml

L 157.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

Apireks është një shurup pediatrik i cili ka si lëndë vepruese Ibuprofen 100mg/5ml. Ibuprofeni është një antiinfamator I fuqishëm I cili ka edhe veti antipiretike dhe analgjezike duke ulur temperaturën tek fëmijët. Indikohet në trajtimin e dhimbjeve të lehta dhe mesatare tek fëmijët mbi 6 muaj. Shurupi ka shije portokalli.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Apireks 100ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?