Previous
Previous Product Image

Terra Nova Alpha Lipoic Acid x50 capsule

L 3,900.00
Next

Neo Kids Transit 150ml

Original price was: L 2,000.00.Current price is: L 1,800.00.
Next Product Image

Alanerv x20 capsule

L 2,600.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Alanerv është një suplement ushqimor që përdoret për të mbrojtur qelizat nga stresi oksidativ dhe për funksionimin normal të sistemit nervor. Ai përmban:
  • Vitaminat B1, B2, B6 – të cilat kontribuojnë në funksionimin e mirë të sistemit nervor.
  • Vitamina E dhe selen – ndihmojnë në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Alanerv x20 capsule”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?