Previous
Previous Product Image

Babytol DHA Omega x30 capsule

L 1,950.00
Next

Vital Flu 150ml

L 1,900.00
Next Product Image

Yanola Pregna x30+30 capsule

L 3,380.00

Hurry! only 5 left in stock.
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

Përshkrimi i Produktit: Yanola Pregna është një suplement dietik i formuluar posaçërisht për gratë shtatzëna dhe ato që ushqejnë me gji. Ky produkt ofron një kombinim të pasur të vitaminave, mineraleve dhe acideve yndyrore esenciale që janë thelbësore për shëndetin e nënës dhe zhvillimin e shëndetshëm të foshnjës. Paketimi përmban 30 kapsula multivitaminike dhe 30 kapsula me acide yndyrore omega-3.

Karakteristikat dhe Përfitimet:

 • Formulë e plotë: Përmban vitamina dhe minerale thelbësore si acidi folik, hekuri, kalciumi dhe vitamina D, që ndihmojnë në mbështetjen e shëndetit të nënës dhe foshnjës gjatë dhe pas shtatzënisë.
 • Omega-3: Kapsulat e omega-3 përmbajnë DHA dhe EPA, të cilat janë të rëndësishme për zhvillimin e trurit dhe syve të foshnjës.
 • Mbështetje për zhvillimin: Siguron lëndët ushqyese të nevojshme për zhvillimin e shëndetshëm të foshnjës dhe për përgatitjen e trupit të nënës për lindje dhe ushqyerje me gji.
 • Përdorim i lehtë: Paketimi me 30+30 kapsula e bën të lehtë ndjekjen e dozimit dhe siguron furnizim për një muaj.

Përdorimi:

 • Indikacionet: Rekomandohet për gratë shtatzëna dhe ato që ushqejnë me gji për të mbështetur nevojat e tyre ushqyese dhe zhvillimin e foshnjës.
 • Mënyra e përdorimit: Merrni një kapsulë multivitaminike dhe një kapsulë omega-3 çdo ditë me ushqim, sipas udhëzimeve të mjekut ose farmacistit.
 • Këshilla për përdorim: Konsumoni kapsulat me ujë dhe përpiquni të ndiqni një dietë të balancuar për rezultatet më të mira.

Paralajmërime dhe Kujdes:

 • Kundërindikimet: Nuk duhet përdorur në rastet e alergjisë ndaj ndonjë përbërësi të produktit.
 • Doza e rekomanduar: Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar. Konsultohuni me mjekun nëse keni ndonjë problem shëndetësor ose nëse jeni duke marrë ndonjë ilaç tjetër.
 • Efektet anësore: Produkti zakonisht tolerohet mirë, por në rast të ndonjë reagimi të padëshiruar, ndërprisni përdorimin dhe kontaktoni mjekun.
 • Ruajtja: Ruajeni në një vend të freskët dhe të thatë, larg nga drita e diellit dhe jashtë mundësive të fëmijëve.

Përfundim: Yanola Pregna x30+30 Kapsula është një suplement i plotë dhe efektiv për mbështetjen e shëndetit të nënës dhe zhvillimin e foshnjës gjatë dhe pas shtatzënisë. Me një kombinim të pasur të vitaminave, mineraleve dhe acideve yndyrore omega-3, ky produkt siguron lëndët ushqyese thelbësore që janë të nevojshme për një shtatzëni dhe ushqyerje me gji të shëndetshme. Formati praktik i kapsulave e bën të lehtë përfshirjen e tij në rutinën tuaj të përditshme.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Yanola Pregna x30+30 capsule”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?