Previous
Previous Product Image

Serapinn Strong 250000 SPU x 10 caps

Original price was: L3,100.00.Current price is: L3,000.00.
Next

Multi Essence Magnesium 400 +B Complex 20 sticks

L1,000.00
Next Product Image

Vitreoxygen x20 eff tablets

Original price was: L1,250.00.Current price is: L1,000.00.

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Vitreoxigen është një suplement ushqimor me vitamina, kripëra minerale, aminoacide dhe ekstrakte bimore për të plotësuar lëndët ushqyese që nuk merren mjaftueshëm me ushqyerjen normale dhe për të ndihmuar në funksionin e syrit. Këto vlera ushqyese ndihmojnë metabolizmin qelizor dhe lidhjen fiziologjike ndërmjet përbërësve të trupit qelqor të syrit.
Lizina, Arginina, Karnitina dhe Bromelina stimulojnë prodhimin e kolagjenit.
Kaliumi ndihmon në balancën ujë-kripëra të qelizave dhe Magnezium ruan shëndetin e indeve.
Xhisengu mobilizon vetitë adaptogjenikë të qelizave.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vitreoxygen x20 eff tablets”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?