Previous
Previous Product Image

Yanola Pregna x30+30 capsule

L 3,380.00
Next

Legalon Forte x60 capsule

L 4,411.00
Next Product Image

Vital Flu 150ml

L 1,900.00

Hurry! only 5 left in stock.
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

Përshkrimi i Produktit: Vital Flu është një shurup i formuluar për të lehtësuar simptomat e ftohjes dhe gripit, duke përfshirë kollën, bllokimin e hundës, dhimbjet e fytit dhe ethet. Ky shurup është i pasur me përbërës natyralë dhe ekstrakte bimore, të cilat ndihmojnë në përmirësimin e shëndetit të përgjithshëm dhe në rritjen e sistemit imunitar.

Karakteristikat dhe Përfitimet:

  • Formulë e pasur: Përmban një kombinim të ekuilibruar të përbërësve natyralë dhe ekstrakteve bimore që ndihmojnë në qetësimin e simptomave të ftohjes dhe gripit.
  • Qetësim i shpejtë: Ndihmon në lehtësimin e kollës, uljen e bllokimit të hundës dhe qetësimin e fytit të irrituar.
  • Për të gjithë familjen: I sigurt për përdorim tek fëmijët dhe të rriturit, duke ofruar një zgjidhje të përshtatshme për të gjithë anëtarët e familjes.
  • Shije e këndshme: Shurupi ka një shije të këndshme që e bën të lehtë për t’u konsumuar, veçanërisht për fëmijët.

Përdorimi:

  • Indikacionet: Rekomandohet për trajtimin e simptomave të ftohjes dhe gripit, duke përfshirë kollën, bllokimin e hundës, dhimbjet e fytit dhe ethet.
  • Mënyra e përdorimit: Fëmijët mbi 6 vjeç dhe të rriturit duhet të marrin 10 ml (rreth 2 lugë çaji) 2-3 herë në ditë. Fëmijët nga 2 deri në 6 vjeç duhet të marrin 5 ml (rreth 1 lugë çaji) 2-3 herë në ditë. Përdoreni sipas udhëzimeve të mjekut ose farmacistit.
  • Këshilla për përdorim: Përdoreni matësin e përfshirë për të siguruar dozimin e saktë. Shkundeni shurupin mirë para përdorimit.

Paralajmërime dhe Kujdes:

  • Kundërindikimet: Nuk duhet përdorur në rastet e alergjisë ndaj ndonjë përbërësi të produktit.
  • Efektet anësore: Produkti zakonisht tolerohet mirë, por në rast të ndonjë reagimi të padëshiruar, ndërprisni përdorimin dhe kontaktoni mjekun.
  • Ruajtja: Ruajeni në një vend të freskët dhe të thatë, larg nga drita e diellit dhe jashtë mundësive të fëmijëve. Sigurohuni që kapaku të jetë i mbyllur mirë pas çdo përdorimi për të ruajtur freskinë e produktit.

Përfundim: Vital Flu 150ml është një shurup efektiv dhe i sigurt për trajtimin e simptomave të ftohjes dhe gripit. Me një formulë të pasur me përbërës natyralë dhe ekstrakte bimore, ky produkt ofron lehtësim të shpejtë dhe të sigurt për simptomat e kollës, bllokimit të hundës, dhimbjeve të fytit dhe etheve, duke ndihmuar në përmirësimin e shëndetit të përgjithshëm të fëmijëve dhe të rriturve.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vital Flu 150ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?