Previous
Previous Product Image

PrenataS x30 veg capsule

L 3,120.00
Next

Alkool Etilik 70% spray 1L

L 500.00
Next Product Image

Vaginal Douche & Tablets

L 2,500.00

Hurry! only 5 left in stock.
Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Multi-Gyn Vaginal Douche Combipack është një produkt i përshtatshëm për higjienën e femrave që përfshin tableta eferveshente dhe një pajisje të veçantë për aplikimin e tretësirës në mukozën e vaginës. Përdoret për higjienën dhe pastrimin e vaginës në rastet e erës së pakëndshme, sekrecioneve dhe irritimit. Përbërësit aktivë qetësojnë kruajtjen dhe ndjesinë e djegies dhe nuk ndikojnë negativisht në florën natyrale të vaginës.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vaginal Douche & Tablets”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?