Previous
Previous Product Image

Buona Difesa 150ml

L 1,576.00
Next

ESI Erbaven 100ml

L 1,200.00
Next Product Image

Two Bee Tosse 150ml

L 1,533.00

Hurry! only 5 left in stock.
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

Përshkrimi i Produktit: Two Bee Tosse është një shurup natyral për kollën, i formuluar për të lehtësuar simptomat e kollës dhe për të qetësuar fytin e irrituar. Me përbërës natyralë dhe ekstrakte bimore, ky shurup është i përshtatshëm për fëmijë dhe të rritur, duke ofruar një alternativë të sigurt dhe efektive për trajtimin e kollës.

Karakteristikat dhe Përfitimet:

  • Përbërës natyralë: Formuluar me ekstrakte bimore dhe përbërës natyralë që ndihmojnë në qetësimin e fytit dhe reduktimin e irritimit.
  • Qetësim i shpejtë: Ndihmon në lehtësimin e kollës së thatë dhe të lagësht, duke përmirësuar komfortin e përgjithshëm.
  • Për të gjithë familjen: I sigurt për përdorim tek fëmijët dhe të rriturit, duke ofruar një zgjidhje të përshtatshme për të gjithë anëtarët e familjes.
  • Shije e këndshme: Shurupi ka një shije të këndshme që e bën të lehtë për t’u konsumuar, veçanërisht për fëmijët.

Përdorimi:

  • Indikacionet: Rekomandohet për trajtimin e kollës së thatë dhe të lagësht, dhe për qetësimin e fytit të irrituar.
  • Mënyra e përdorimit: Fëmijët mbi 6 vjeç dhe të rriturit duhet të marrin 10 ml (rreth 2 lugë çaji) 2-3 herë në ditë. Fëmijët nga 2 deri në 6 vjeç duhet të marrin 5 ml (rreth 1 lugë çaji) 2-3 herë në ditë. Përdoreni sipas udhëzimeve të mjekut ose farmacistit.
  • Këshilla për përdorim: Përdoreni matësin e përfshirë për të siguruar dozimin e saktë. Shkalloni shurupin mirë para përdorimit.

Paralajmërime dhe Kujdes:

  • Kundërindikimet: Nuk duhet përdorur në rastet e alergjisë ndaj ndonjë përbërësi të produktit.
  • Efektet anësore: Produkti zakonisht tolerohet mirë, por në rast të ndonjë reagimi të padëshiruar, ndërprisni përdorimin dhe kontaktoni mjekun.
  • Ruajtja: Ruajeni në një vend të freskët dhe të thatë, larg nga drita e diellit dhe jashtë mundësive të fëmijëve. Sigurohuni që kapaku të jetë i mbyllur mirë pas çdo përdorimi për të ruajtur freskinë e produktit.

Përfundim: Two Bee Tosse 150ml është një zgjidhje natyrale dhe efektive për trajtimin e kollës dhe qetësimin e fytit të irrituar. Me një formulë të pasur me ekstrakte bimore dhe përbërës natyralë, ky shurup është ideal për përdorim tek fëmijët dhe të rriturit, duke ofruar lehtësim të shpejtë dhe të sigurt për simptomat e kollës.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Two Bee Tosse 150ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?