Previous

Litan-C 1000mg x30 tablet

L 560.00
Next

Lipolow Plus x20 tablet

L 2,000.00
Next Product Image

Supradyn Energija x30 tablet

L 2,200.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Supradyn Energija x30 është një suplement ushqimor në formë tabletash, i projektuar për të siguruar një shtysë energjie dhe për të mbështetur funksionimin e përgjithshëm të trupit. Përbërësit e tij të pasur me vitamina, minerale dhe elementë të tjerë ushqimorë janë të dizajnuar për të përmirësuar nivelin e energjisë, për të ndihmuar në zvogëlimin e lodhjes dhe për të rritur rezistencën ndaj stresit. Kjo formulë gjithashtu ndihmon në mbështetjen e sistemit imunitar dhe në përmirësimin e shëndetit të përgjithshëm. Përdorimi i rregullt i Supradyn Energija ndihmon në ruajtjen e një niveli të përgjithshëm të mirëqenies dhe energjisë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Supradyn Energija x30 tablet”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?