Previous
Previous Product Image

Solgar Kangavites x60 chewable tablet

L 2,343.00
Next

Supradyn Energija x30 tablet

L 2,200.00
Next Product Image

Advancis Candicaps 20+20 capsule

Original price was: L 2,270.00.Current price is: L 2,000.00.

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Advancis Candicaps 20+20 është një produkt i dizajnuar për të ndihmuar në mbështetjen e shëndetit vaginal dhe në rregullimin e mikroorganizmave të zonës intime. Kapsulat përmbajnë një formulë të veçantë me lëndë aktive natyrale si probiotikë, bime dhe vitamina, të cilat kanë një rol të rëndësishëm në mbrojtjen dhe rregullimin e shëndetit vaginal.

Probiotikët janë bakterie të mira që ndihmojnë në ruajtjen e një flore të shëndetshme vaginale duke luftuar rritjen e mikrobeve të dëmshme. Përmbajtja e tyre në këto kapsula ndihmon në rritjen e sasisë së probiotikëve në zonën intime. Përveç kësaj, formulimi i kapsulave përfshin edhe ekstrakte bimore që kanë një efekt qetësues dhe ndihmues në rregullimin e pH-së së zonës vaginale.

Ky produkt është i përshtatshëm për gratë që përjetojnë pakënaqësi ose ndjesi të pakëndshme në zonën intime, dhe për ato që duan të mbajnë shëndetin e zonës vaginale në gjendje të mirë. Si me çdo produkt, është e rëndësishme të konsultoheni me një profesionist të shëndetit para se të filloni përdorimin e tyre, veçanërisht nëse keni ndonjë kusht shëndetësor ose jeni në shtatzëni.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Advancis Candicaps 20+20 capsule”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?