Previous
Previous Product Image

Algolider Nimesulide 100mg x 30 bustine

Original price was: L634.00.Current price is: L300.00.
Next

Drimo Erbe

L1,000.00
Next Product Image

Reintegra x 10 bustine

L1,000.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Reintegra është një produkt që përdoret për rikthimin e elektroliteve të humbur nga trupi, veçanërisht në raste të dehidratimit të rëndë. Përbërësit e tij zakonisht përfshijnë natrium, kalium, dhe glukozën, të cilat janë të rëndësishme për funksionimin e duhur të organizmit.

Bustina e Reintegra përmban një përqindje të caktuar të këtyre përbërësve që duhet të shpërndahet në një gotë uji. Doza dhe frekuenca e përdorimit të Reintegra përcaktohet zakonisht nga mjeku ose në përputhje me udhëzimet e etiketës së produktit.

Si edhe me çdo produkt tjetër, është e rëndësishme të ndiqni udhëzimet e përdorimit dhe të mos e përdorni më shumë se sa rekomandohet. Reintegra është përdorur zakonisht për rikthimin e elektroliteve pas humbjes së tyre për shkak të sëmundjeve të ndryshme, temperaturave të larta ose përdorimit të tepërt të alkoolit. Nëse keni ndonjë pyetje rreth përdorimit të këtij produkti, është gjithmonë mirë të konsultoheni me një profesionist të kujdesit shëndetësor për këshillë të detajuar.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Reintegra x 10 bustine”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?