Previous
Previous Product Image

O.B. procomfort x 16 tampons

L400.00
Next

PrenataS x30 veg capsule

L3,120.00
Next Product Image

Daygin Intimo 150ml

L1,550.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

Dygin Intimo është një produkt i përkujdesjes personale, i dizajnuar për të ruajtur higjienën intime të zonës gjenitale femërore. Kjo formulë është e pasuruar me ekstrakte bimore që kanë veti të qetësojnë dhe të mbrojnë zonën intime, duke ndihmuar në mbajtjen e një mikrobiote të shëndetshme dhe duke parandaluar irritimet e mundshme. Përdorimi i rregullt i Dygin Intimo mund të ndihmojë në ruajtjen e freskisë dhe pastrimit të kësaj zone, duke e bërë atë një zgjedhje të mirë për higjienën personale të përditshme. Në përgjithësi, përmban substanca që e ruajnë pH-në e lëkurës dhe përmban një aromë të butë që e bën të përshtatshme për përdorim të përditshëm.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Daygin Intimo 150ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?