Previous
Previous Product Image

Now Krill Oil 500mg

Original price was: L3,650.00.Current price is: L3,500.00.
Next

Doppl Herz Kollagen 3000 Liquid x 14 sticks

L2,000.00
Next Product Image

ESI Garcinia Cambogia 1000mg x 60 compresse

Original price was: L2,150.00.Current price is: L2,000.00.

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

ESI Garcinia Cambogia 1000mg është një suplement ushqimor i dizajnuar për të ndihmuar në kontrollin e peshës së trupit dhe për të mbështetur metabolizmin e yndyrës. Ky produkt përmban ekstrakt nga fruta e Garcinia Cambogia, e cila përmban acid hidroksicitrik (HCA), një substancë që ka qenë e studiuar për efektet e saj në procesin e humbjes së peshës.

Karakteristikat kryesore të ESI Garcinia Cambogia 1000mg janë:

Ndihmon në kontrollin e peshës së trupit
Mbështet metabolizmin e yndyrës
Formulë e pasuruar me acid hidroksicitrik (HCA)
Mund të ndihmojë në uljen e oreksit dhe në frenimin e prodhimit të yndyrës
Ky produkt është një zgjedhje e shkëlqyer për ata që janë në kërkim të një mënyre të natyrshme për të kontrolluar peshën e tyre. Për më tepër informacion në lidhje me përdorimin dhe përfitimet e këtij produkti, është e rekomandueshme të konsultoheni me një profesionist të kujdesit shëndetësor.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ESI Garcinia Cambogia 1000mg x 60 compresse”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping