Previous
Previous Product Image

ESI Noglic x 30 tablets

L970.00
Next

ESI Garcinia Cambogia 1000mg x 60 compresse

Original price was: L2,150.00.Current price is: L2,000.00.
Next Product Image

Synergy Neurocomplex B x 30 tablets

L550.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

Synergy Neurocomplex B është një suplement ushqimor i dizajnuar për të mbështetur funksionimin e sistemit nervor dhe për të promovuar shëndetin e trurit. Ky produkt përmban një kompleks të vitaminave të grupit B, të cilat janë esenciale për shëndetin e mirë të sistemit nervor dhe për funksionimin e mirë të trurit.

Karakteristikat kryesore të Synergy Neurocomplex B janë:

Përbërës natyralë që përmbajnë vitaminat e grupit B për mbështetjen e sistemit nervor
Mund të ndihmojë në promovimin e energjisë së përgjithshme dhe në zvogëlimin e lodhjes
Formulë e përshtatshme për përdorim të përditshëm
Mund të ndihmojë në mbrojtjen e qelizave nga dëmtimi i radikaleve të lira
Ky produkt është një zgjedhje e shkëlqyer për ata që duan të mbajnë nën kontroll funksionimin e sistemit nervor dhe të promovojnë shëndetin e trurit në mënyrë të shëndetshme dhe të natyrshme. Për më tepër informacion në lidhje me përdorimin dhe përfitimet e këtij produkti, është e rekomandueshme të konsultoheni me një profesionist të kujdesit shëndetësor.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Synergy Neurocomplex B x 30 tablets”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?