Previous
Previous Product Image

Sanatux 200ml

L1,250.00
Next

Sheqer diabetik x 650 tablets

L200.00
Next Product Image

Fresh Breath Spray Pharma Lead 30ml

L400.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Categories: ,

Description

Fresh Breath Spray nga Pharma Lead është një spray oral i dizajnuar për të ofruar një frymë freskuese dhe për të mbrojtur nga bakteret që shkaktojnë erëmira në gojë. Ky spray zakonisht vjen në një pako të vogël prej 30ml, e cila është e lehtë për t’u mbajtur dhe përdorur gjatë ditës.

Përmbajtja e Fres Breath Spray përfshin përbërës që kanë veti antibakteriale dhe erëmbajtëse, siç janë alkooli, ekstraktet bimore natyrore dhe aromat që japin një ndjesi të freskët në gojë. Ky spray është i përshtatshëm për përdorim në situata kur nuk është e mundur të pastrohet goja me ujë dhe pastë dhëmbësh, duke siguruar një alternativë efektive për të mbajtur frymën freskuese gjatë gjithë ditës.

Për të përfituar më së miri nga Fresh Breath Spray, rekomandohet të aplikohet në gojë pas çdo vakti ose sipas nevojës. Është e rëndësishme të ndiqni udhëzimet e prodhuesit për përdorimin e saktë të produktit për të arritur rezultatet më të mira dhe për të shmangur ndonjë efekt negativ të mundshëm.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Fresh Breath Spray Pharma Lead 30ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping