Previous
Previous Product Image

Autan 100ml

L750.00
Next

Autan 100ml

L750.00
Next Product Image

Vape Derm 100ml

L550.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Vape Derm është një produkt i përdorur për të trajtuar dhe mbrojtur lëkurën nga pështyma e insekteve, siç janë mushkonjat. Kjo përgatitje përmban përbërës që kanë veti repelente ndaj insekteve, duke ndihmuar në parandalimin e pikave të tyre në lëkurë. Vape Derm zakonisht është në formë spray dhe është i lehtë për t’u aplikuar në lëkurë.

Përdorimi i Vape Derm rekomandohet për të mbrojtur lëkurën gjatë qëndrimeve në ambiente me ndërprerje të hapësirave të mbyllura dhe hapësirave të hapura, ku ekzistojnë mushkonjat dhe insektet e tjera që mund të shkaktojnë ndërlikime. Është e rëndësishme të respektohen udhëzimet për përdorimin e produktit dhe të evitohen kontaktet me sytë dhe gojën gjatë aplikimit. Përveç kësaj, duhet të shmangësh kontaktin me lëkurën e dëmtuar dhe të mos përdoret në rast alergjie ndaj ndonjë përbërësi të produktit.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vape Derm 100ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping