Previous
Previous Product Image

Elgydium Perioblock Care 75ml

L850.00
Next

Curaprox Be You Whitening Toothpaste 60ml

L1,440.00
Next Product Image

Oral B Pro Series 1 Black

Original price was: L5,000.00.Current price is: L4,500.00.

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

Oral-B Pro Series 1 Black është një produkt i linjës së shëndetit oral, i cili është dizajnuar për të ofruar pastrim efikas të dhëmbëve dhe të gingivave. Kjo është një furçë e elektrifikuar me teknologji të avancuar për të siguruar një pastrim të thellë dhe të efektshëm.

Karakteristikat e Oral-B Pro Series 1 Black përfshijnë një krye me teknologji 3D, e cila pulsion dhe rrotullohet për të larguar plakun dhe mbeturinat nga sipërfaqja e dhëmbëve. Kjo furçë gjithashtu ka një sensor presioni që ndihmon në parandalimin e presionit të tepërt gjatë pastrimit, duke mbrojtur kështu dhëmbët dhe gingivat nga dëmtimi.

Oral-B Pro Series 1 Black ka një kohë të rekomanduar pastrimi prej dy minuta, dhe përfshin një timer të ndërtuar për të ndihmuar përdoruesit të monitorojnë kohën e tyre të pastrimit. Gjithashtu, ky produkt ka një bateri të integruar rechargeable, duke e bërë atë të përshtatshme dhe të lehtë për përdorim.

Për më shumë detaje rreth këtij produkti, është e rekomandueshme të konsultoheni me udhëzimet e prodhuesit ose të kërkoni këshillë nga një dentist për përdorimin e duhur dhe përfitimet e tij për shëndetin e dhëmbëve dhe gingivave.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Oral B Pro Series 1 Black”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?