Previous
Previous Product Image

Libresse Pure Sensitive Ultra Night x 8 Liners

L400.00
Next

Pecetat waterwipes Baby

L500.00
Next Product Image

Libresse Dailies Regular x 20 liners

L280.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Categories: ,

Description

Libresse Dailies Regular x 20 liners janë një zgjedhje e shkëlqyeshme për gratë që duan një ndjenjë të përsosur të freskisë dhe mbrojtjeje gjatë ditës, veçanërisht gjatë periudhës së menstruacioneve. Këto mbrojtëse të lehta janë dizajnuar për të siguruar një ndjesi të komoditetit dhe sigurisë gjatë përdorimit të përditshëm.

Me një profil të hollë dhe të përshtatshëm, ato ofrojnë një mbrojtje të sigurt dhe të diskretë për përdoruesen. Materialet e tyre të buta dhe teknologjia e avancuar e absorbimit sigurojnë një ndjesi të thatë dhe të freskët gjatë gjithë ditës.

Paketimi në sasi prej 20 liners bën që ato të jenë të përshtatshme për përdorim të përditshëm dhe për t’u marrë me vete gjatë udhëtimeve apo në rrugë. Libresse Dailies Regular liners janë zgjedhja e duhur për gratë që dëshirojnë një produkt të cilin mund ta përdorin me besim dhe komoditet për të mbrojtur veten gjatë gjithë ditës.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Libresse Dailies Regular x 20 liners”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?