Previous
Previous Product Image

O.B. Ultimate Comfort Super x8 Tampons

L 250.00
Next

Carefree Cotton Feel Normal x20 Liners

L 300.00
Next Product Image

Tena Lady Slim Extra x20 Pads

L 700.00

Out of stock

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Categories: ,

Description

Tena Lady Slim Extra x 20 Pads janë një zgjedhje e shkëlqyeshme për gratë që kanë nevojë për mbrojtje të shtuar dhe komoditet gjatë periudhave të menstruacioneve apo për situata të tjera të mundshme të humbjes së urinës.

Këto mbrojtëse janë dizajnuar posaçërisht për të përshtatur me formën e trupit dhe për të ofruar një ndjesi të qetësisë dhe sigurisë gjatë përdorimit. Me një profil të hollë dhe të higjienës, ato ofrojnë një mbrojtje diskrete dhe të sigurtë, pa shkaktuar ndjesi të pakëndshme apo përdorueshmëri të kufizuar.

Tena Lady Slim Extra janë të përshtatshme për përdorim gjatë ditës dhe natës, duke ofruar një mbrojtje të sigurtë dhe të përshtatshme për gratë me nevoja të ndryshme. Me një paketim prej 20 mbrojtësesh, ato janë të lehta për transportim dhe përdorim, duke e bërë atë një zgjedhje të përshtatshme për gratë aktive që dëshirojnë një ndjesi të sigurtë dhe të komode gjatë gjithë ditës.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tena Lady Slim Extra x20 Pads”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?