Previous
Previous Product Image

Flogermin x10 flaconcini

L 1,575.00
Next

Rehydrosol x16 tablete eff

Original price was: L 700.00.Current price is: L 600.00.
Next Product Image

Trisol Banana x20 bustine

L 1,000.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Trisol është një suplement i tretshëm që përmban sheqerna dhe kripëra me aromë bananeje që përdoret për të hidratuar organizmin dhe për të ekuilibruar humbjen e elektrolitëve. Përdoret në rastet e të vjellave dhe diarresë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Trisol Banana x20 bustine”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?