Previous
Previous Product Image

Yovita Plus Baby 14ml

L 860.00
Next

Skingain original x30 stick

L 4,950.00
Next Product Image

Pediamilk x16 bustine

L 2,250.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Pediatric Specialist – PediaMilk Bustina

PediaMilk  është një shtesë ushqimore e bazuar në ekstrakte të Galega, Milk Thistle dhe koper.

Milk thistle dhe koperi kontribuojnë në mirë-funksionimin e procesit të tretjes.

Galega ka funksion galaktogogik të dobishëm për prodhimin e qumështit të gjirit.

Pa Gluten.

Udhëzime mbi përdorimin

Rekomandohet të merrni 1 deri në 2 bustina në ditë. Hidheni bustinën në një gotë të mbushur me ujë të ftohtë ose me ujë të nxehtë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pediamilk x16 bustine”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?