Previous
Previous Product Image

Vertigo x 30 tablets

L1,870.00
Next

Axonol x 30 caps

L2,860.00
Next Product Image

Neostabyl x 30 tablets

L1,310.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Përbërësit dhe Neostabyl janë:

Murrizi

-Aftësisuese dhe relaksuese të muskulaturës

-Ndikon stabilizim fiziologjik të transmetimit nerver.

Bar Blete

-Qetëson dhe relaksimi në fillim të gjumit.

-Qetëson dhimbjet spastike të traktit tretës

Magnezi

-Ndihmon normalizimin e funksionit neuromuskular dhe qarkullues të gjakut.

-Ndikon në ekuilibrimin neuromuskular duke theksuar efektin relakson dhe antiasthenik.

Më fal:

1-3 tableta ju emërtoni

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Neostabyl x 30 tablets”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?