Previous
Previous Product Image

Reumil Plus x20 tablet

L 2,030.00
Next

Babytol DHA Omega x30 capsule

L 1,950.00
Next Product Image

Natabiol x30 tablet

L 3,370.00

Hurry! only 5 left in stock.
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

Natabiol x30 tablets është një suplement dietik i formuluar për të mbështetur shëndetin e grave shtatzëna dhe atyre që janë duke planifikuar shtatzëninë. Ky produkt përmban një përzierje të rëndësishme të vitaminave dhe mineraleve që ndihmojnë në mbështetjen e zhvillimit të shëndetshëm të fetusit dhe në mirëqenien e përgjithshme të nënës.

Karakteristikat kryesore:

Acid folik: Një vitaminë esenciale që ndihmon në parandalimin e defekteve të tubit neural të fetusit dhe mbështet zhvillimin e shëndetshëm të qelizave.
Vitamina D: Ndihmon në absorbimin e kalciumit, duke mbështetur zhvillimin e kockave të forta të fetusit dhe shëndetin e kockave të nënës.
Vitamina B12: Mbështet formimin e qelizave të kuqe të gjakut dhe funksionin normal të sistemit nervor.
Jod: I rëndësishëm për zhvillimin normal të trurit dhe sistemit nervor të fetusit.
Hekur: Ndihmon në parandalimin e anemisë dhe mbështet formimin e qelizave të kuqe të gjakut.
Kalcium: I nevojshëm për zhvillimin e kockave dhe dhëmbëve të forta të fetusit dhe për ruajtjen e shëndetit të kockave të nënës.
Përfitimet:

Mbështet zhvillimin e shëndetshëm të fetusit.
Ndihmon në parandalimin e defekteve të tubit neural.
Përmirëson shëndetin e përgjithshëm të nënës gjatë dhe pas shtatzënisë.
Ndihmon në ruajtjen e niveleve të duhura të vitaminave dhe mineraleve të rëndësishme.
Mënyra e përdorimit:
Rekomandohet të merret 1 tabletë në ditë me një gotë ujë, mundësisht gjatë një vakti ushqimor, ose sipas këshillës së mjekut tuaj.

Kujdes:

Konsultohuni me mjekun tuaj përpara se të filloni përdorimin e këtij suplementi, sidomos nëse jeni duke marrë medikamente të tjera ose keni ndonjë gjendje mjekësore specifike.
Mbajeni produktin në një vend të freskët dhe të thatë, larg nga fëmijët.
Natabiol x30 tablets ndihmon në përmbushjen e nevojave ushqyese të nënave dhe foshnjave gjatë periudhës së shtatzënisë dhe laktacionit, duke mbështetur një zhvillim të shëndetshëm dhe mirëqenie të përgjithshme.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Natabiol x30 tablet”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?