Previous
Previous Product Image

Lysobact Complete Spray 30ml

Original price was: L 588.00.Current price is: L 550.00.
Next

Tylol 500mg x20 tablet

L 74.00
Next Product Image

Masurota 25 mld x20 capsule

L 2,650.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

Një mbështetje e vlefshme në kushtet e disbiozës
Rekomanduar:

Për të mbështetur ekuilibrin natyror të florës së zorrëve.
Në rastin e: çrregullimeve gastrointestinale, në rastin e sindromës së zorrës së irrituar, fryrjeve, gjatë periudhave të përshtatjes ndaj situatave të reja (stres i lehtë, ndryshim i dietës dhe klimës), në lidhje me terapi të shkurtra me antibiotikë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Masurota 25 mld x20 capsule”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?