Previous
Previous Product Image

Albiolact x 8 vials

Original price was: L1,600.00.Current price is: L1,500.00.
Next

Serapinn Strong 250000 SPU x 10 caps

Original price was: L3,100.00.Current price is: L3,000.00.
Next Product Image

Ancopir x 20 tab

L786.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Cianokobalaminë (vitaminë B12) 0,3 mg, piridoksinë hidroklorid (Vitaminë B6) 100 mg, Tiaminnitrat (Vitaminë B1) 200 mg

Ancopir është një kombinim me doza të larta të vitaminave B. Vitamina B1 është një përbërës i shumë enzimave që kontrollojnë metabolizmin e karbohidrateve. Vitamina-B6 është një përbërës i atyre enzimave që shërbejnë kryesisht për ndërtimin dhe zbërthimin e proteinave të trupit, nga të cilat ndër të tjera varet ndërtimi, mirëmbajtja dhe performanca e trurit, sistemit nervor dhe muskujve.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ancopir x 20 tab”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?