Previous
Previous Product Image

Armour Adult Pants S,M,L x10 pcs

L 800.00
Next

Alpino Pomata Callifuga 7.5ml

L 560.00
Next Product Image

Gral Medical Kycore Elastike S,M,L

L 800.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

Kyçorja elastike është një paisje ortopedike e përshtashme që përdoret për të mbështetur kyçin e dorës. Është i përshtatshëm për përdorim gjatë rikuperimit pas lëndimeve. Materiali elastik është tepër komod për dorën tuaj. Parandalon dëmtimin e mëtejshëm të muskujve, nervave dhe enëve të gjakut. Masa e kyçores është S, M, L.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Gral Medical Kycore Elastike S,M,L”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?