Previous
Previous Product Image

Eludril Classic 200ml

L 850.00
Next

Veet x20 Wax Strips

L 700.00
Next Product Image

Gral Medical Brez Abdominal Elastik

L 2,900.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Categories: ,

Description

Gral Medical Brez Abdominal Elastik është një produkt cilësor i dizajnuar për të ofruar mbështetje dhe kompresion për barkun dhe zonën e mesit. Ky brez elastik është i përshtatshëm për përdorim pas operacioneve abdominale, gjatë rehabilitimit të muskujve, apo për mbështetje të përditshme. Materialet elastike dhe të frymëmarrjes sigurojnë rehati maksimale dhe përshtatje të mirë, ndërsa ndihmojnë në reduktimin e dhimbjeve dhe ofrojnë mbështetje të nevojshme për aktivitetet ditore. Disponohet në madhësi të ndryshme për të plotësuar nevojat individuale.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Gral Medical Brez Abdominal Elastik”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?