Previous
Previous Product Image

ESI Batteril 900 x30 tablet

L 1,750.00
Next

Colidep Junior 20ml

L 1,470.00
Next Product Image

Elaxa x20 capsule

L 1,000.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Elaxa është një suplement ushqimor me ekstrakte bimësh Buckwheat Bark , Aloe dhe Artichoke, që nxit peristaltikën dhe përmirëson tretjen. Ai nxit lëvizshmërinë e zorrës dhe ka efekt laksativ. Mbështet proçeset metabolike dhe krijon një mjedis intestinal të favorshëm. Përmban Ekstraktet e bimës Buckwheat Bark, i cili ka efekt laksativ. Rrit tonusin e muskujve të organeve të traktit tretës. Ekstrakti i bimës Artichoke mbështet funksionin e traktit gastro-intestinal. Nxit mëlçinë të prodhojë lëngun biliar, nxit eleminimin e lëngjeve dhe kripërave. Ekstraktet e bimës Aloe nxisin peristaltikën dhe ndihmojnë në tretjen e ushqimit.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Elaxa x20 capsule”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?