Previous
Previous Product Image

Skingain original x30 stick

L 4,950.00
Next

Kalcio Pocket Liposomiale x20 stick

L 2,500.00
Next Product Image

Dovitavi gocce 30ml

L 1,650.00

Hurry! only 5 left in stock.
Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Dovitavi gocce 30ml është një suplement ushqimor në formë pikash, i dizajnuar për të siguruar një kombinim të vitaminave të rëndësishme për shëndetin dhe mirëqenien e përgjithshme të trupit. Ky suplement është veçanërisht i përshtatshëm për foshnjat dhe fëmijët e vegjël, duke mbështetur rritjen dhe zhvillimin e tyre të shëndetshëm.

Përbërja:

Vitamina A: E rëndësishme për shikimin, sistemin imunitar dhe rritjen e qelizave.
Vitamina D3: Ndihmon në përthithjen e kalciumit dhe fosforit, duke mbështetur shëndetin e kockave dhe dhëmbëve.
Vitamina E: Një antioksidant që mbron qelizat nga dëmtimi oksidativ dhe ndihmon në funksionimin e sistemit imunitar.
Mekanizmi i veprimit:

Vitamina A mbështet shikimin, rritjen e qelizave dhe funksionin e sistemit imunitar.
Vitamina D3 ndihmon në përthithjen e kalciumit dhe fosforit, duke kontribuar në zhvillimin dhe mirëmbajtjen e strukturës së kockave dhe dhëmbëve.
Vitamina E vepron si antioksidant, duke mbrojtur qelizat nga dëmtimi oksidativ dhe duke mbështetur shëndetin e përgjithshëm.
Përdorimi:

Dovitavi gocce përdoret për të siguruar vitaminat e nevojshme për foshnjat dhe fëmijët e vegjël, veçanërisht kur këto nevoja nuk plotësohen plotësisht nga dieta e përditshme.
Mund të përdoret gjithashtu për të mbështetur rritjen dhe zhvillimin e shëndetshëm të fëmijëve, si dhe për të forcuar sistemin imunitar.
Dozimi:

Doza e rekomanduar zakonisht përcaktohet nga një mjek dhe mund të varet nga mosha dhe nevojat specifike të fëmijës.
Është e rëndësishme të ndiqni udhëzimet e dhëna nga mjeku ose farmacisti për përdorimin e saktë të këtij suplementi.
Kundërindikacionet:

Nuk duhet të përdoret nga personat me alergji ndaj ndonjë përbërësi të produktit.
Konsultohuni me një mjek para përdorimit nëse fëmija ka ndonjë gjendje mjekësore të veçantë.
Efektet anësore të mundshme:

Efektet anësore janë të rralla, por mund të përfshijnë reaksione alergjike. Nëse vëreni ndonjë simptomë të pazakontë, ndaloni përdorimin dhe konsultohuni me një mjek.
Kujdes:

Ruajeni produktin në një vend të freskët dhe të thatë, larg dritës së diellit direkte.
Mbani produktin jashtë mundësisë së fëmijëve.
Dovitavi gocce 30ml është një suplement i dobishëm për të siguruar vitaminat thelbësore për rritjen dhe zhvillimin e foshnjave dhe fëmijëve të vegjël, duke mbështetur shëndetin dhe mirëqenien e përgjithshme të tyre.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dovitavi gocce 30ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?