Previous
Previous Product Image

Doppel Herz Magnesium 400 + B Complex + Acid Folik x30 tablet

L 1,200.00
Next

Denk Immun Active + D3 x20 bustine

L 2,100.00
Next Product Image

Doppel Herz Lecithin x40 capsule

L 1,200.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Doppelherz Lecithin & vitamina B për performancën dhe funksionin normal të sistemit nervor

• Vitamina B1, B2 dhe B6 si kontribut në funksionimin normal të sistemit nervor
• Acidi pantotenik mbështet performancën normale
• Me 500 mg lecitinë + 7 vitamina të rëndësishme B

Acidi pantotenik mbështet performancën normale
Sot, puna, sporti dhe stresi normal i përditshëm bëjnë kërkesa të veçanta për trupin tonë. Për shëndetin dhe mirëqenien, trupi ynë mbështetet në një furnizim adekuat të lëndëve ushqyese.

Vitaminat B të tretshme në ujë kontribuojnë në procese të shumta në trup. Trupi ynë nuk mund t’i ruajë këto vitamina për një kohë të gjatë. Prandaj, duhet t’i merrni ato mjaftueshëm dhe rregullisht përmes ushqimit.

Doppelherz Lecithin & B vitamina furnizon një sërë vitaminash dhe mineralesh të rëndësishme:

Acidi pantotenik

• luan një rol në metabolizmin normal të energjisë
• kontribuon në performancën normale
• kontribuon në reduktimin e lodhjes dhe lodhjes

Vitamina B1

• kontribuon në metabolizmin normal të energjisë
• mbështet funksionimin normal të sistemit nervor
• luan një rol në funksionimin normal të zemrës

Vitamina B2

• mbështet metabolizmin normal të energjisë
• kontribuon në funksionimin normal të sistemit nervor

Niacina

• luan një rol në metabolizmin normal të energjisë
• mbështet mirëmbajtjen e lëkurës dhe mukozave të shëndetshme
• kontribuon në funksionimin normal të sistemit nervor

Vitamina B6

• kontribuon në formimin normal të rruazave të kuqe të gjakut
• luan një rol në funksionimin normal të sistemit imunitar
• kontribuon në metabolizmin normal të proteinave dhe glikogjenit
• mbështet funksionimin normal të sistemit nervor

Acidi folik

• kontribuon në formimin normal të gjakut
• kontribuon në homocisteinën normale

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Doppel Herz Lecithin x40 capsule”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?