Previous
Previous Product Image

Denk Arthro Active x14 bustine

L 2,193.00
Next

Denk Immun Active + D3 x20 bustine

L 2,100.00
Next Product Image

Doppel Herz Glucosamine x40 capsule

L 1,800.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

✓ 1550 mg glucosamine sulfate klorur kaliumi
✓ 200 mg hidroliz kolagjeni si dozë ditore
✓ Vitamina K + D për ruajtjen e kockave normale

Doppelherz Glucosamine 1550 + Collagen + MSM + Vitamina C përmban 1550 mg glucosamine sulfate klorid kaliumi si sasi ditore – kur merret 2 kapsula në ditë – në kombinim me 150 mg hidroliz kolagjeni, 100 mg MSM (methylsulfonilmethane sulfate) dhe 8 mg.

Vitamina C kontribuon në formimin normal të kolagjenit për funksionin normal të kërcit dhe kockave.
Gjithashtu kontribuon në mbrojtjen e qelizave kundër stresit oksidativ.

Vitamina K dhe vitamina D kontribuojnë në ruajtjen e kockave normale.
Përveç kësaj, vitamina D kontribuon në funksionimin normal të muskujve.

Glukozamina dhe kondroitina janë me origjinë shtazore. Glukozamina është një nga amino sheqernat dhe është një strukturë proteinike endogjene.

Kondroitina i përket grupit të glikaneve të glukozaminës (GAG) dhe, ashtu si glukozamina, prodhohet në sasi të vogla nga vetë trupi i njeriut. Fatkeqësisht, kjo aftësi natyrore mund të zvogëlohet me kalimin e moshës. Burimet natyrore të glukozaminës përfshijnë kafshët detare si karkalecat, gaforret ose midhjet.

MSM (metilsulfonilmetani) përmban squfur organik. Squfuri është një përbërës i shumë substancave të prodhuara nga trupi, të tilla si enzimat dhe aminoacidet që përmbajnë squfur.
Squfuri gjendet pothuajse në të gjitha qelizat e trupit. Për shembull, trupi ynë përmban 5 herë më shumë squfur se magnez!

Kolagjeni është përbërësi kryesor i shumicës së indeve lidhëse dhe mbështetëse dhe është një komponent i kërcit, kockave dhe tendinave.
Fijet e kolagjenit kanë një forcë tërheqëse mjaft të mahnitshme: fijet me diametër 1 mm mund të përballojnë një ngarkesë prej 10-40 kilogramë!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Doppel Herz Glucosamine x40 capsule”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?