Previous
Previous Product Image

Denk magnes direct 400 mg x 30 bust

L1,256.00
Next

Denk Immun Active + D3 x 20 bust

Original price was: L2,100.00.Current price is: L2,000.00.
Next Product Image

Doppel Herz Magnesium + Calcium + D3 x 40 tab

L1,200.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Një furnizim optimal me magnez është i rëndësishëm për prodhimin e energjisë për qelizat. Magnezi është gjithashtu i përfshirë në aktivizimin e disa enzimave. Përveç kësaj, është e nevojshme për funksionimin e duhur të qelizave nervore dhe muskulore. Për muskulin e zemrës në veçanti magnezi ka një rëndësi të madhe.

Kalciumi është i përfshirë në shumë procese biologjike, p.sh. koagulimit të gjakut. Një furnizim i mirë me kalcium është gjithashtu i nevojshëm për kocka të shëndetshme dhe të forta.

Vitamina D3 favorizon fiksimin e kalciumit në kocka. Vitamina D3 prodhohet nga vetë organizmi ynë nën stimulimin e rregullt të dritës së diellit në lëkurë. Megjithatë, sinteza e vitaminës D3 në lëkurë mund të zvogëlohet nëse lëkura është natyralisht e errët, nëse është e mbuluar me rroba ose e mbrojtur me krem ​​mbrojtës nga dielli.

Si magnezi ashtu edhe kalciumi janë të nevojshëm për një funksion normal muskulor dhe për përparimin e duhur të disa rrugëve metabolike.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Doppel Herz Magnesium + Calcium + D3 x 40 tab”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?