Previous
Previous Product Image

Nutriva Sereval 50ml

L 2,560.00
Next

Eagle ImmuVid 12ml

L 2,950.00
Next Product Image

Buonavit D3 gocce baby 20 ml

L 1,700.00

Hurry! only 5 left in stock.
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

Buonavit Baby është një suplement dietik me bazë vitaminash i formuluar posaçërisht për foshnjat dhe fëmijët: mund të administrohet që nga lindja.

Suplementi i vitaminës kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar (vitamina A, B6, B12, D dhe acid folik) dhe ndihmon metabolizmin normal të energjisë si dhe funksionimin e sistemit nervor (vitamina B1, B2, B6, B12, dhe PP).

Përveç kësaj, vitamina D është e nevojshme për rritjen normale dhe zhvillimin e kockave tek fëmijët.

Mënyra e përdorimit dhe dozimi:
Doza e rekomanduar është 0,5 ml në ditë për foshnjat deri në 1 vjeç dhe 1 ml në ditë për fëmijët 1 vjeç e lart, përveç nëse udhëzohet ndryshe nga mjeku juaj. Përdorni pikatoren e shkallëzuar të përfshirë në paketim.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Buonavit D3 gocce baby 20 ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?