Previous
Previous Product Image

Solgar Koji Iron x30 capsule

Original price was: L 2,710.00.Current price is: L 2,000.00.
Next

Bevo K gocce 15ml

L 1,500.00
Next Product Image

Nutrigen Babytamin 25ml

L 1,670.00

Hurry! only 5 left in stock.
Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Nutrigen Babytamin

Nutrigen Babytamin  është e vetmja që përmban të gjitha vitaminat e tretshme në ujë në botë. Gjithashtu, Babytamin ka vitamina të tjera dhe 6 minerale thelbësore. Babytamin është i ndryshëm nga të gjitha pikat e tjera të foshnjës jo vetëm nga numri i vitaminave dhe mineraleve, por edhe sasia e përbërësve. Pikat e Babytamin përditësohen sipas Institutit Amerikan të Marrjes Referencë Mjekësore të  botuar në Dhjetor 2011.
Sasia e vitaminës D në qumështin e njeriut (40 deri në 80 IU/L) është e pamjaftueshme për të parandaluar mungesën e vitaminës D tek të porsalindurit dhe foshnjat, prandaj nevojitet plotësim shtesë. Qumështi i nënës mund të forcohet me Babytamin për t’i dhënë të porsalindurit më shumë vitamina D, A, C dhe vitamina të tjera të tretshme në ujë plus minerale. Mineralet Jodi, Zinku dhe Seleni janë minerale thelbësore që promovojnë funksionimin e shëndetshëm të gjendrës tiroide.

  • Nuk përmban sheqer, konservant, ngjyrues dhe aromatizues artificial.
  • Vitamina D nuk ka origjine shtazore.
  • Nuk ka gjurmë fenilalaninë.

Udhëzime mbi përdorimin

  • Doza ditore: 10-12 pika në ditë direkt në gojën e bebit ose të përzier me qumësht, lëng frutash ose ujë.
  • Tunde përpara përdorimit.
  • Rekomandohet mostejkalimi i sasisë ditore.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Nutrigen Babytamin 25ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?