Previous
Previous Product Image

NexFerrous 150mg x30 capsule

L 3,950.00
Next

Eludril Classic 200ml

L 850.00
Next Product Image

Bucconox x10 capsule

L 1,480.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

Bucconox x10 capsule është një produkt i dizajnuar për të përmirësuar higjienën dhe freskinë e gojës. Këto kapsula ofrojnë një zgjidhje të shpejtë dhe efektive për tu përballur me problemet e erës në gojë dhe të përgjithshme të higjienës orale. Formuluar me ingredientë që përmirësojnë freskinë dhe pastërtinë e gojës, Bucconox ndihmon në mbajtjen e frymëmarrjes së freskët dhe mbrojtjen e kaviteteve bucale nga mikroorganizmat. Kapsulat janë të përshtatshme për përdorim të përditshëm dhe ofrojnë një zgjidhje të lehtë dhe të përshtatshme për kujdesin e përditshëm të gojës dhe erës së saj.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bucconox x10 capsule”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?