Previous
Previous Product Image

Fortex Vitamine C+ Zinc+ D3 Direct x30 sacchet

L 1,170.00
Next

Nevo Brain x10 flaconcini

L 2,630.00
Next Product Image

Brain Up Stress Down x30 softgel

L 2,500.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Immuvit Brain Up Stress Down përmban lëndët ushqyese thelbësore të nevojshme për të ndërtuar membranat e qelizave tona nervore dhe të trurit, pasi këto qeliza janë kritike për përqendrimin, kujtesën dhe përgjigjen ndaj stresit si dhe prodhimin e hormoneve të stresit. Duke konsumuar Brain UP Stress DOWN, këto qeliza ushqehen për të qëndruar të shëndetshme, të forta dhe funksionale.

  • Nuk ka efekte anësore të njohura dhe nuk ndërvepron me barnat.
  • Nuk kërkon përdorimin e qetësuesve apo stimuluesve për të vepruar.
  • Produkte të tjera të ngjashme bazohen në qetësues për të arritur efektin anksiolitik, por shkaktojnë përgjumje si: valeriana, lulepasioni, hopsi ose balsami i limonit, ndërsa produkte të tjera përmbajnë stimulues si: kafeina ose rodiola, por shkaktojnë hiperaktivitet.
  • BrainUP Stress DOWN përmban vetëm përbërës aktivë për të reduktuar stresin, për të përmirësuar funksionin njohës dhe humorin.
  • Mund të reduktoni stresin duke qenë ende vigjilent.
  • Është bazuar në  studime shkencore, është testuar dhe natyrisht është vërtetuar se ndihmon në luftimin e stresit, i cili është i lidhur ngushtësisht me shëndetin e trurit.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Brain Up Stress Down x30 softgel”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?