Previous
Previous Product Image

Synergy Fluoride 0.25mg x60 tablet

L 1,000.00
Next

Nutriben Pollo del corral

L 370.00
Next Product Image

Babytime Liquid Skin Cleaner 100ml x20 pcs wipes

L 1,200.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

Baby Time Oro – Liquid Skin Cleanser

Seti Liquid Skin Cleanser i cili përmban solucionin antiskeptik Babytime dhe 20 garza është i përshtatshëm për kujdesin dhe higjenën e të porsalindurve i cili gjithashtu ofron komoditet në përdorimin e tij.

Solucioni antiseptik Babytime:

  • Nuk e përthan lëkurën përreth kërthizës në sajë të përbërësve të tij hidratues.
  • Mekanizmi i spray-t siguron shpërhapje të njëtrajtshme të solucionit dhe evitim të konsumimit të tepërt të tij.

Garzat:

  • Nuk kanë kontakt apo fërkim të kërthizës me veshjet apo pelenat e fëmijës.
  • Siguron përthithje të mire të likuidit që mund të rrjedhë nga kërthiza.
  • Bashkë me solucionin antiseptik siguron mbrojtje mjaft të mirë ndaj infeksioneve të jashtme.
  • Janë të përshtatshme si për pastrimin e kërthizës  ashtu edhe kur vendoset me solucionin Babytime për të mbrojtur kërthizën.
  • Përdoret para se të bjerë kordoni umbilikal ashtu edhe pasi të bjerë kordoni.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Babytime Liquid Skin Cleaner 100ml x20 pcs wipes”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?