Previous
Previous Product Image

Buona Difesa 150ml

L 1,576.00
Next

ESI Erbaven 100ml

L 1,200.00
Next Product Image

Algem Natura Manuka Sed Tosse 200ml

L 1,400.00

Hurry! only 5 left in stock.
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

Përshkrimi i Produktit: Algem Natura Manuka Sed Tosse është një shurup natyral për kollën, i formuluar për të lehtësuar simptomat e kollës dhe për të qetësuar fytin e irrituar. Ky shurup është i pasur me mjaltë Manuka dhe ekstrakte bimore, të cilat ofrojnë një efekt qetësues dhe mbrojtës për traktin respirator. Paketimi përmban 200 ml shurup të shijshëm dhe lehtësisht të përdorshëm.

Karakteristikat dhe Përfitimet:

  • Mjaltë Manuka: Përmban mjaltë Manuka, i njohur për vetitë e tij antibakteriale dhe qetësuese, që ndihmon në lehtësimin e kollës dhe qetësimin e fytit të irrituar.
  • Ekstrakte bimore: Formuluar me ekstrakte natyrale bimore që ndihmojnë në mbështetjen e shëndetit të traktit respirator dhe lehtësimin e simptomave të ftohjes dhe gripit.
  • Qetësim i shpejtë: Ndihmon në lehtësimin e kollës së thatë dhe të lagësht, duke përmirësuar komfortin e përgjithshëm.
  • Shije e këndshme: Shurupi ka një shije të këndshme, duke e bërë të lehtë për t’u konsumuar, veçanërisht për fëmijët.

Përdorimi:

  • Indikacionet: Rekomandohet për trajtimin e kollës së thatë dhe të lagësht, dhe për qetësimin e fytit të irrituar.
  • Mënyra e përdorimit: Fëmijët mbi 3 vjeç dhe të rriturit duhet të marrin 10 ml (rreth 2 lugë çaji) 2-3 herë në ditë. Fëmijët nga 1 deri në 3 vjeç duhet të marrin 5 ml (rreth 1 lugë çaji) 2-3 herë në ditë. Përdoreni sipas udhëzimeve të mjekut ose farmacistit.
  • Këshilla për përdorim: Përdoreni matësin e përfshirë për të siguruar dozimin e saktë. Shkundeni shurupin mirë para përdorimit.

Paralajmërime dhe Kujdes:

  • Kundërindikimet: Nuk duhet përdorur në rastet e alergjisë ndaj mjaltit Manuka ose ndonjë përbërësi tjetër të produktit.
  • Efektet anësore: Produkti zakonisht tolerohet mirë, por në rast të ndonjë reagimi të padëshiruar, ndërprisni përdorimin dhe kontaktoni mjekun.
  • Ruajtja: Ruajeni në një vend të freskët dhe të thatë, larg nga drita e diellit dhe jashtë mundësive të fëmijëve. Sigurohuni që kapaku të jetë i mbyllur mirë pas çdo përdorimi për të ruajtur freskinë e produktit.

Përfundim: Algem Natura Manuka Sed Tosse 200ml është një shurup natyral dhe efektiv për trajtimin e kollës dhe qetësimin e fytit të irrituar. Me një formulë të pasur me mjaltë Manuka dhe ekstrakte bimore, ky produkt ofron lehtësim të shpejtë dhe të sigurt për simptomat e kollës së thatë dhe të lagësht. Shurupi me shije të këndshme është ideal për përdorim tek fëmijët dhe të rriturit, duke siguruar qetësi dhe mbrojtje për traktin respirator.

4o

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Algem Natura Manuka Sed Tosse 200ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?