Previous
Previous Product Image

Serapinn Strong 600000 SPU x30 capsule

L 2,480.00
Next

Deep Sleep Melatonin 1mg x10 capsule

Original price was: L 924.00.Current price is: L 800.00.
Next Product Image

Acumed 360ml

Original price was: L 1,200.00.Current price is: L 1,000.00.

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

Përshkrimi i Produktit: Acumed është një solucion steril për larjen dhe kujdesin e syve, i dizenjuar për të ofruar një pastrim të butë dhe të efektshëm të syve. Ky produkt është i përshtatshëm për të gjithë, duke përfshirë edhe ata që përdorin lente kontakti. Paketimi përmban 360 ml solucion të cilësisë së lartë.

Karakteristikat dhe Përfitimet:

  • Pastrim i butë: Formuluar për të ofruar një pastrim të butë dhe të efektshëm, duke ndihmuar në largimin e papastërtive dhe irrituesve nga sytë.
  • Steril dhe i sigurt: Solucioni është steril dhe i sigurt për përdorim të përditshëm, duke minimizuar rrezikun e infeksioneve.
  • Hidratim dhe qetësim: Ndihmon në hidratimin dhe qetësimin e syve të thatë dhe të irrituar, duke përmirësuar komfortin vizual.
  • Përdorim i gjerë: I përshtatshëm për të gjithë, përfshirë përdoruesit e lenteve të kontaktit, duke ndihmuar në ruajtjen e higjienës së syve dhe lenteve.

Përdorimi:

  • Indikacionet: Rekomandohet për larjen dhe hidratimin e syve, për të larguar papastërtitë, irrituesit dhe për të qetësuar sytë e thatë.
  • Mënyra e përdorimit: Përdoreni solucionin për të larë sytë duke e vendosur atë në një enë të pastër për larjen e syve ose duke e aplikuar direkt në sy. Për përdoruesit e lenteve të kontaktit, mund të përdoret për të pastruar dhe shpëlarë lentet.
  • Këshilla për përdorim: Ndiqni udhëzimet e dhëna në paketim ose të rekomanduara nga mjeku ose optometristi juaj. Tundeni mirë para përdorimit.

Paralajmërime dhe Kujdes:

  • Kundërindikimet: Nuk duhet përdorur në rastet e alergjisë ndaj ndonjë përbërësi të produktit.
  • Përdorimi i vetëm: Solucioni është për përdorim të vetëm dhe duhet të hidhet pas hapjes për të shmangur kontaminimin.
  • Ruajtja: Ruajeni në një vend të freskët dhe të thatë, larg nga drita e diellit dhe jashtë mundësive të fëmijëve. Sigurohuni që kapaku të jetë i mbyllur mirë pas çdo përdorimi për të ruajtur sterilitetin e produktit.

Përfundim: Acumed 360 ml është një zgjidhje e sigurt dhe efektive për larjen dhe kujdesin e syve, duke ofruar pastrim të butë dhe hidratim të syve të thatë dhe të irrituar. Me një formulë të sterilizuar dhe të sigurt për përdorim të përditshëm, ky produkt është ideal për të gjithë, përfshirë përdoruesit e lenteve të kontaktit, duke siguruar higjienë optimale dhe komfort për sytë tuaj.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Acumed 360ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?