Previous
Previous Product Image

Relaxil x 30 tablets

L1,850.00
Next

Vertigo x 30 tablets

L1,870.00
Next Product Image

Tonotil x 10 flacconcini

L2,500.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Tonotil është një suplement me 4 amino-acide dhe Vitaminë B12 që përdoret për të siguruar energji në trup. Aminoacidet kontribuojnë në funksionimin normal të organizmit në rastet e stresit, ankthit, pagjumësisë, mungesës së oreksit dhe ushtrimeve fizike të tepërta. Ndihmojnë në pakësimin e lodhjes fizike dhe mendore dhe rrisin aftësinë mbrojtëse të sistemit imunitar pas shërimit nga sëmundjet. Vitamina B12 luan një rol thelbësor në metabolizëm duke ndihmuar në shndërrimin e lëndëve ushqyese në energji dhe është e përshtatshme në rastet e një diete të varfër me vlera ushqyese.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tonotil x 10 flacconcini”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?