Previous
Previous Product Image

Relaxil x30 tablet

L 1,850.00
Next

Vertigo x30 tablet

L 1,870.00
Next Product Image

Neurozan Plus x56 tablet

L 3,900.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Mbështetje e lartë për trurin me DHA

DHA (Docosahexaenoic acid– është një acid yndyror esencial omega-3 që nuk prodhohet nga vetë trupi por merret me anë të dietës nga qumështi i gjirit, vaji i peshkut ose vaji i algave. Është ndërtues strukturor i trurit të njeriut, korteksit cerebral, lëkurës dhe retinës të syrit.

Truri juaj ka nevojë për një spektër të gjerë nutrientësh esencialë që punojnë së bashku për të siguruar shëndetin dhe performancën e tij. Neurozan Plus ofron mbështetje nutricionale të avancuar me nutrient specifikë që ndihmojnë funksionimin normal të trurit dhe funksioneve konjitive.

Neurozan Plus kombinon mikro-nutrientë specifikë për trurin me kapsula me përmbajtje Omega-3 DHA.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Neurozan Plus x56 tablet”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?