Previous
Previous Product Image

Elaxa x12 bustine

L 1,050.00
Next

Tachifludec limone e miele x 10 sacchets

L 757.00
Next Product Image

Tacchipirine sciroppo 120mg/5ml

L 614.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

Shurupi Tachipirina 120 mg/5 ml është një shurup që përmban paracetamol. Përdoret për lehtësimin e simptomave të të ftohtit, lehtësimin e dhimbjeve dhe uljen e temperaturës. Shurupi Tachipirina duhet të përdoret tek të rriturit dhe fëmijët nga 7.2 kg në peshë (afërsisht 5-6 muaj).

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tacchipirine sciroppo 120mg/5ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?