Previous
Previous Product Image

Serapinn Strong 600000 SPU x30 capsule

L 2,480.00
Next

Deep Sleep Melatonin 1mg x10 capsule

Original price was: L 924.00.Current price is: L 800.00.
Next Product Image

Steril Latex Gloves x2

L 80.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

Përshkrimi i Produktit: Steril Latex Gloves janë doreza sterile të prodhuara nga lateksi cilësor, të dizenjuara për përdorim në procedura mjekësore dhe aplikime ku nevojitet sterilitet maksimal. Këto doreza ofrojnë mbrojtje të lartë dhe ndjeshmëri të përkryer, duke u siguruar një barrierë të sigurt kundër kontaminimeve.

Karakteristikat dhe Përfitimet:

  • Materiali: Lateks natyral i cilësisë së lartë, që ofron elasticitet të shkëlqyer dhe rezistencë ndaj shtrirjes dhe shqyerjes.
  • Steriliteti: Çdo palë doreza është e sterilizuar individualisht për të siguruar një ambient të pastër dhe të sigurt gjatë përdorimit.
  • Ndjeshmëri e lartë: Dizajn i hollë për të siguruar ndjeshmëri dhe fleksibilitet maksimal, duke mundësuar punë të saktë dhe precize.
  • Ergonomike: Formë anatomike që përshtatet në mënyrë perfekte me dorën për rehati dhe lëvizshmëri optimale gjatë përdorimit të zgjatur.
  • Mbrojtje e lartë: Barrierë efektive kundër mikroorganizmave dhe lëngjeve, duke ofruar mbrojtje të plotë gjatë procedurave mjekësore.

Përdorimi:

  • Aplikimet: Të përshtatshme për përdorim në spitale, klinika, laboratorë dhe ambiente të tjera ku kërkohet sterilitet dhe higjienë e lartë.
  • Mënyra e përdorimit: Sigurohuni që duart të jenë të pastra dhe të thata para përdorimit. Hapni paketimin me kujdes, duke shmangur dëmtimin e dorezave. Vishini dorezat duke ndjekur teknikat e sakta për të ruajtur sterilitetin.

Paralajmërime dhe Kujdes:

  • Alergjia nga lateksi: Dorezat janë të prodhuara nga lateksi natyral, kështu që përdoruesit me alergji ndaj lateksit duhet të zgjedhin alternativa të tjera.
  • Përdorimi i vetëm: Dorezat janë të destinuara për përdorim një herë dhe duhet të hidhen pas përdorimit për të shmangur ndonjë kontaminim të mundshëm.
  • Ruajtja: Ruani dorezat në një vend të freskët dhe të thatë, larg nga drita e diellit dhe substancat kimike për të ruajtur cilësinë dhe sterilitetin e tyre.

Përfundim: Steril Latex Gloves x 1 janë zgjidhja ideale për të siguruar mbrojtje dhe sterilitet në procedura mjekësore dhe aplikime të tjera që kërkojnë higjienë të lartë. Këto doreza të cilësisë së lartë ofrojnë komfort, fleksibilitet dhe mbrojtje të shkëlqyer për përdoruesit.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Steril Latex Gloves x2”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?