Previous
Previous Product Image

Nutriben A.R. 800g

L3,650.00
Next

Nutriben 8 cereales 300gr

L580.00
Next Product Image

Aptamil 2 Pronutra 800mg

L2,800.00

Out of stock

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Categories: ,

Description

Aptamil 2 Pronutra është një formulë e pasuruar me vlera ushqyese, e cila është e përdorur për ushqyerjen e foshnjave dhe fëmijëve të vegjël. Kjo formulë përmban lëndë ushqyese të nevojshme për rritjen dhe zhvillimin e tyre të shëndetshëm, duke përfshirë proteina, yndyrna, karbohidrate, vitamina, dhe mineralet e nevojshme.

Formulat e lëngshme si Aptamil janë të përshtatshme për përdorim të lehtë dhe të sigurt. Doza dhe frekuenca e përdorimit të Aptamil përcaktohet zakonisht në bazë të moshës së fëmijës dhe nevojave të tyre ushqimore.

Si me çdo ushqim për foshnjat dhe fëmijët e vegjël, është e rëndësishme të përdorni Aptamil sipas udhëzimeve të prodhuesit dhe të konsultoheni me një profesionist të kujdesit shëndetësor për të siguruar që është efektiv për fëmijën tuaj. Nëse keni ndonjë pyetje rreth përdorimit të Aptamil, ju rekomandohet të konsultoheni me një pediatër ose një profesionist të kujdesit shëndetësor për këshillë të detajuar.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Aptamil 2 Pronutra 800mg”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping