Previous
Previous Product Image

Physiodose

Original price was: L 830.00.Current price is: L 500.00.
Next

Suavinex Premium 0+ 120ml

L 1,400.00
Next Product Image

Nutriben Crescimento Lactea 250g

L 750.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Nutriben Crescimento Lactea 250g është një formule e pasuruar për fëmijët mbi 12 muaj. E përbërë nga ingredientet më të mira dhe me një përmbajtje të lartë në vitamina dhe minerale, kjo formule ushqimore ofron një zgjidhje të plotë dhe të balancuar për nevojat e rritjes së fëmijëve. Përshtatet lehtësisht për përdorim të përditshëm dhe është e dizajnuar për të siguruar një ushqim të lehtë dhe të natyrshëm për fëmijën tuaj. E përshtatshme për përdorim në momentet e ushqyerjes dhe për të mbështetur zhvillimin e shëndetshëm të fëmijës.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Nutriben Crescimento Lactea 250g”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?