Previous
Previous Product Image

Aboca LibraMed x 84 tablets

L3,080.00
Next

Moller’s Omega-3 x 36

L2,400.00
Next Product Image

ESI Ginseng Plus Pocket drinks x 16

L1,280.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

ESI Ginseng Plus Pocket Drinks është një produkt i dizajnuar për të siguruar energji dhe për të mbështetur performancën fizike dhe mendorë. Ky produkt përmban ekstrakte bimore natyrale, përfshirë ginsengun, që njihet për aftësinë e tij për të rritur nivelin e energjisë dhe për të ndihmuar në reduktimin e lodhjes.

Karakteristikat kryesore të ESI Ginseng Plus Pocket Drinks janë:

Ofron energji dhe mbështet performancën fizike dhe mendorë
Përbërës natyralë që përfshijnë ekstrakte bimore si ginseng
Formulë e përshtatshme për të marrë në rastin e nevojës për energji shtesë
Paketë e përshtatshme me 16 pakoza për përdorim të lehtë
Ky produkt është një zgjedhje e shkëlqyer për ata që duan një mënyrë të shpejtë dhe të lehtë për të rritur nivelin e tyre të energjisë dhe për të përmirësuar performancën e tyre fizike dhe mendorë. Për më tepër informacion në lidhje me përdorimin dhe përfitimet e këtij produkti, është e rekomandueshme të konsultoheni me një profesionist të kujdesit shëndetësor.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ESI Ginseng Plus Pocket drinks x 16”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping