Previous
Previous Product Image

ESI Garcinia Cambogia 1000mg x60 compresse

Original price was: L 2,150.00.Current price is: L 2,000.00.
Next

Webber Naturals Biotine 1000mcg

L 2,500.00
Next Product Image

Webber Naturals Folic Acid 400mcg x90 tablet

L 1,500.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Webber Naturals Folic Acid 400mcg është një suplement ushqimor i dizajnuar për të siguruar një burim të mirë të acidit folik, një vitaminë e rëndësishme për shëndetin e përgjithshëm të organizmit. Acid folik është e nevojshme për shumë funksione të rëndësishme trupore, siç është rritja dhe riparimi i qelizave, si dhe për prodhimin e materialit gjenetik të ADN-së.

Karakteristikat kryesore të ëebber Naturals Folic Acid 400mcg janë:

Siguron një burim të mirë të acidit folik
Ndihmon në rritjen dhe riparimin e qelizave
Përmirëson shëndetin e zemrës dhe të sistemit të qarkullimit të gjakut
Mund të ndihmojë në zvogëlimin e rrezikut të defekteve të lindura në fetus
Ky produkt është një zgjedhje e shkëlqyer për ata që duan të sigurojnë një nivel të mjaftueshëm të acidit folik në dietën e tyre. Për më tepër informacion në lidhje me përdorimin dhe përfitimet e këtij produkti, është e rekomandueshme të konsultoheni me një profesionist të kujdesit shëndetësor.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Webber Naturals Folic Acid 400mcg x90 tablet”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?